Dřevěné kuchyňské prkénko – přírodní galanteriadrew
Kód: G25017Související produkty
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                    
    
    
            
        
         
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Praktické kuchyňské prkénko z přírodního dřeva je ideální pro krájení, servírování i podávání pokrmů.
 Vyrobené z kvalitního bukového dřeva, které je tvrdé, odolné a šetrné k nožům. Díky elegantnímu tvaru s držadlem se snadno přenáší a působí přirozeně i jako servírovací tác.
 Povrch je hladce opracovaný a připravený k případné impregnaci olejem pro delší životnost.
Výrobek je široce používán v kuchyni, a to jak doma, tak v restauracích nebo barech. Prkénko je solidně vyrobené, což znamená, že vás bude v kuchyni doprovázet po mnoho let. Desku, kromě funkce krájecí podložky, lze použít jako dřevěnou desku pro servírování předkrmů.
Rozměry produktu:
- Délka: 39 cm
- Šířka: 19 cm
- Tloušťka: 1,5 cm
- Materiál: Buk
- Barva: Přírodní
Návod k použití:
- nemyjte v myčce na nádobí,
- nezakrývat teplá jídla,
- nenamáčejte ve vodě,
- Po vyprání otřete suchým hadříkem
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchyňské doplňky | 
|---|---|
| Záruka: | 2 roky | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    